• Gratis verzending vanaf 70 euro in BE & NL
  • Persoonlijke klantenservice
  • Niet tevreden? Geld terug

Matrasbeschermers

5
Een matrasbeschermer of molton houdt uw matras en topper in topconditie. Kies uit ons assortiment een stretch molton of zelfs waterdichte molton matrasbeschermer. Beschikbaar voor elk type en afmeting matras.
Lees meer
Sorteren op:

Een matrasbeschermer of molton houdt uw matras en topper in topconditie. Kies uit ons assortiment een stretch molton of zelfs waterdichte molton matrasbeschermer. Beschikbaar voor elk type en afmeting matras.

Matrasbeschermer

Elke nacht verliezen we heel wat vocht door transpiratie. Dit valt zo niet op, maar toch dringt het vocht stilletjes door in de matras. Een goede beschermer voor uw matras kan hierbij helpen. Dit is niet enkel hygiënisch, maar het zal ook de levensbuur van uw matras of topper aanzienlijk verlengen. Muffe geurtjes worden ook vermeden omdat je de beschermer na verloop van tijd gewoon mee kan uitwassen. 

 

Stretch Molton

Een populair product is 'Romanette Stretch Molton'. Molton wilt zeggen dat het een dikke gemoltoneerde stof is die het vocht goed zal opnemen. Deze beschermer is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Hierdoor past de beschermer steeds perfect strak om de matras. Door het kleine percentage polyester is deze ook aanzienlijk sneller droog dan een volledig katoenen exemplaar. 

 

Waterdichte Matrasbeschermer

De 'Romanette Waterdichte Molton Matrasbeschermer' is onze meest populaire beschermer. Deze heeft een molton afwerking aan de buitenkant en een polyurethaan binnenzijde. In vergelijking met het vroegere PVC is dit veel aangenamer. Deze beschermer is volledig waterdicht en ademend. Je hoort of voelt hem niet. Je kan deze zeer warm wassen (tot op 95 graden) en ze zijn ongelofelijk duurzaam. 

 

Zowel voor een nieuwe als voor een ietwat oudere matras of boxspring is een matrasbeschermer altijd aangeraden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »